Over Mister Spaghetti

De authentieke Italiaanse keuken in Haarlemmermeer (Nieuw-Vennep / Hoofddorp)

De reis van onze chef: Mister Spaghetti

Het verhaal van Mister Spaghetti is begonnen op het prachtige zuid-Italiaanse eiland Ischia in de Golf van Napels. Ischia is een heel karakteristiek eiland omringd door een diepblauwe zee, vol met kleurrijke huizen en bewoners met passie voor het leven. Daar in het zuiden van Italië wordt nog steeds echt authentiek Italiaans gekookt: slechts een aantal ingrediënten, maar ontzettend rijke smaken. 

ONZE CHEF

Mister spaghetti

Onze chef, Mister Spaghetti, is begonnen als afwasser in een typisch Italiaans restaurant op Ischia. Daar is zijn liefde voor de Italiaanse keuken geboren en deze passie is alleen maar groter geworden. De jaren vorderde en hij kreeg steeds meer verantwoordelijkheden en lessen van ervaren chef-koks en een beschermheer die hem in vertrouwen nam. Al snel bleek dat dat hij er talent voor had.

Nu met ruim 20 jaar ervaring op zak, kookt onze chef de meest smaakvolle authentieke Italiaanse gerechten voor u in Haarlemmermeer (Nieuw-Vennep / Hoofddorp). Bij Mister Spaghetti proef je de passie van Italië en de herinneringen aan Ischia.

chef kok
misterspaghettitakeaway 4

Italiaans

afhalen of laten bezorgen

Wilt u ook meegenomen worden op een smaak trip naar Ischia? Wij koken ook graag voor u en u kunt dit eenvoudig bij ons afhalen of bij u thuis laten bezorgen. Bij ons heeft u keuze uit een uitgebreide menukaart met heerlijke gerechten. 

misterspaghettitakeaway 4

Over ons menu

Onze gerechten worden iedere dag vers bereid door onze chef. Daarvoor gebruikt hij alleen de beste dagverse producten. Samen met een enthousiast team zorgen we op deze manier iedere dag weer voor de beste kwaliteit. Alle gerechten worden ambachtelijk bereid volgens Italiaanse traditie en dat proeft u!

misterspaghettitakeaway 0

Actie

Van de maand

Bij ons kunt u iedere dinsdag profiteren van de pastadag: alle pasta’s zijn €10 bij bestelling via de telefoon en afhaal. Elke woensdag krijgt u bij uw bestelling één gratis drankje naar keuze.